Olapppssssss

Olaps familia!!!!!!

Fa tems que no ens veiem oi? Es estrany lu degust que em bé escriure (SENSE QUE NINGÚ DE LA FAMILIA EM DIGUI LES FALTES QUE ESTIC FENT).

Vull parlar de lu que estic fent, escriure. Avans segurament ningú feia tantes faltes quan escrivia, començant perque si escrivies a maquina era més dificil borrar, però també per la manera en que s’escriu perl xat. Intentes escriure avans que l’altre escrigui més rapid que tu i no et deixi dir el que pensaves. També les manies que tenen alguns i que sens enganxen a tots com dir: Ola, Olisss, Olaps… Coses d’aquest estil. El fb, el twitter… han fet una mica de mal al jovent, però es divertida la manera en que ens comuniquem d’aquesta manera (tot hi que ha vegades no ens entenem), i algunes maneres de parlar s’han escapat cap al vocabulari del carrer i surt dins d’algunes converses:)

La meva idea es: Ei gent, ens deixeu parlar com vulgueu? Perquè encara que em digueu que no, no crec que ningú tingui ganes de canviar.